SUMELA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 39 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sumela. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 20:41 Food is good and plenty but on the upper price edge for a kebab business. Though we tipped the delivery guy, our order came 45 min too late, not happy about this. Called Sumela after 20 min, they said its on the way but it took +20min to get it
10 jun 2024 om 23:24 Ruim op tijd, lekker eten en rekening gehouden met wat extra pepertjes. Super duper!
6 jun 2024 om 23:21 Heel lekker weer!!!!
31 mrt 2024 om 22:51 Zeer lekker zoals altijd! En topservice!
14 feb 2024 om 19:25 Pizza zonder tomatensaus is een beetje vreemd. En bij de kebab hadden we slechts enkele groenten aangeduid, maar toch zat alles er op...
29 jan 2024 om 20:14 Was weer zeer lekker zoals altijd!! Top service
27 jan 2024 om 10:32 Smaakloos de spaghettie. Had 10 chickenwings besteld , krijg je er maar 6 aangebrande. Nee zeer slecht
29 dec 2023 om 7:27 Snel gebracht, beter dan voorspeld door takeway. Veel voor een goede prijs en lekker gemaakt. Bijgevoegde saus mocht iets meer zijn voor de grote schotel die ik bestelde. Top... houden zo
28 dec 2023 om 15:17 Hel lekker
3 dec 2023 om 20:33 Top!
24 nov 2023 om 19:00 Eten was koud en te laat. Jammer!
19 nov 2023 om 22:04 Besteld om 18u40. Gekozen levertijd 19u30. Levertijd werd door sumela aangepast naar 19u50. Uiteindelijk werd het eten pas om 20u40 geleverd!